adress
Select Language
#
acces

Principalele posibilitati de acces in zona sunt accesul auto si pietonal la teren se realizeaza de pe Calea Dorobantilor.

Accesul Rutier
se realizeza usor, existand locuri de parcare pe marginea Caii Dorobantilor, in curtea interioara (19 locuri in parcarea supraterana) si in cladire (17 locuri la demisol, in garajul subteran), existand in total un numar de 36 locuri de parcare.

Pe lungimea gangului si mai departe pana in dreptul parcarii, aleea auto va functiona cu un singur sens (dictat de semafor); la fel si accesul in rampa la garajul subteran.

Pentru a nu se crea blocaje, accesul auto in curte se face prin intermediul unui sistem semaforizat cu bariera si senzori/cartela. Prin intermediul aceluiasi sistem este limitat si accesul persoanelor straine in incinta.

Cele mai apropiate linii de transport in comun sunt pe Calea Dorobantilor - in imediata apropiere a imobilului si pe Bd. 21 Decembrie 1989 - cea mai apropiata statie fiind la cca. 300m - practic pe aceste bulevarde trecand toate liniile de autobuze si troleibuze care fac legatura intre toate cartierele orasului.

Aeroportul
International Cluj
se afla la cca. 7km distanta, asigurand legaturi de zbor pe parcurs intern cu Bucuresti si pe parcurs extern cu Anglia, Austria, Italia, Germania, Ungaria, Republica Moldova.

Gara centrala CFR
se afla la cca. 2.5km. de locatia imobilului.

planuri
planuri
planuri
Cladirea de birouri clasa “A” SILVER Business Center amplasata intr-o zona considerata pe buna dreptate “polul spatiilor de birouri si afaceri” din municipiul Cluj-Napoca, datorita celorlalte cladiri de birouri aflate in apropiere – este o cladire moderna, dezvoltata in conformitate cu cele mai inalte standarde pentru cladiri de birouri (BOMA – Building Ownwer and Managers Association) si special construita sa ofere chiriasilor sai servicii de calitate complete.