adress
Select Language
#
arhitectura

Solutia constructiva prevazuta in proiect consta in:

+ Structura de rezistenta din cadre de B.A. cu fundatii din piloti forati si placi din beton armat.

+ Inchideri din zidarie de BCA si pereti exteriori cu parapeti de zidarie (termoizolati cu termosistem) si tamplarie de Aluminiu cu geam termopan, iar acoperis de tip terasa.

+ Fatada principala dispune de placaj cu travertine si tamplarie din aluminiu cu geam termoizolant (“Clima Guard” pentru confort termic suplimentar).

+ Pentru a realiza flexibilitatea partiurilor si a permite diversitatea organizarilor s-au prevazut compartimentari din pereti subtiri din BCA sau pereti usori din gipscarton pe structura din profile ambutisate din otel galvanizate, cu fonoizolatie din vata minerala, pereti din sticla sablata sau prevazuti cu jaluzele reglabile.
Finisajele
Tamplariile sunt metalice (Aluminiu), iar tipul de montare este ales astfel incat golurile rezultate si intreg volumul sa se incadreze cat mai firesc in contextul urbanistic existent. Cele doua calcane sunt zugravite si vor participa la volumul conceptual.

In interior se folosesc zugraveli lavabile de calitate.

Pardoselile interioare sunt diferentiate pe incaperi: mocheta pentru trafic intens (birouri), granitogres (casa scarilor si grupuri sanitare), ciment rolat (parcari interioare). Exista finisaje uscate sau zugraveli lavabile la pereti si placaje din faianta superioara in incaperile umede, urmand a fi prevazute tavane false in zonele de birouri.

Terasele circulabile vor avea pardoseli tip compozite sau gresie de exterior.

Acoperisul si invelitoarea
Acoperisul va fi de tip terasa de circulatie frecventa, cu o inclinare de min 1,5%, hidroizolata.

Stratificatia invelitorii a fost stabilita si dimensionata conform NP 040-2002, iar panta invelitorii conform NP 069-2002.
planuri
planuri
planuri
Cladirea de birouri clasa “A” SILVER Business Center amplasata intr-o zona considerata pe buna dreptate “polul spatiilor de birouri si afaceri” din municipiul Cluj-Napoca, datorita celorlalte cladiri de birouri aflate in apropiere – este o cladire moderna, dezvoltata in conformitate cu cele mai inalte standarde pentru cladiri de birouri (BOMA – Building Ownwer and Managers Association) si special construita sa ofere chiriasilor sai servicii de calitate complete.