adress
Select Language
#
facilitati

Zona are echipare edilitara completa, iar cladirea este racordata la retelele tehnico-edilitare publice.

Alimentare cu apa
si canalizare

Alimentarea cu apa se realizeaza din reteaua existenta in zona.Apele uzate menajere si cele pluviale sunt colectate si deversate in reteaua de canalizare existenta, de pe Calea Dorobantilor. Apele pluviale colectate de la zona de parcare exterioara sunt tratate printr-un separator de hidrocarburi.

Alimentare cu
energie electrica

Imobilul este bransat la reteaua de curent electric aflata in zona, pe Calea Dorobantilor existand cablu electric LES 10kw si LES 04kw.

Alimentare
cu gaz metan

Imobilul este bransat la reteaua de gaz metan aflata in zona. Alimentarea cu gaze naturale a obiectivului este realizata in vederea incalzirii spatiilor, prin centrala termica proprie.

Retea de telecomunicatii
Pe amplasament exista retele de telecomunicatii furnizate de Romtelecom si RCS RDS, precum si Vodafone.

Cladirea va fi dotata cu instalatii la standardul cerut in tema de proiectare (clasa A de birouri):

+ iluminat incandescent si fluorescent;
+ contorizarea energiei electrice se face individual pe fiecare etaj si unitar la nivelul consumului destinat utilitatilor comune, cum ar fi iluminatul scarilor si subsolului;
+ instalatii sanitare complete (WC, apa, canalizare) – cate 2 grupuri sanitare pe fiecare nivel (zona frontala si zona posterioara a cladirii);
+ centrala termica proprie (2 cazane alimentate cu gaz metan);
+ baterie de chillere pentru preparare apa racita din instalatia de climatizare;
+ controlul termic este realizat printr-un sistem integrat de ventilo-convectoare;
+ ventilatia (evacuare aer viciat si aport aer proaspat) este asigurata prin sistemul integrat de ventilo-convectoare cu prize directe de aer din exterior;
+ telefonie;
+ retea Internet prin cablu optic;
+ sistem de paza si supraveghere video;
+ instalatie anti-incendiu prin hidranti interiori pe fiecare nivel si sistem de drencere pentru protectia fatadei nord-est.
planuri
planuri
planuri
Cladirea de birouri clasa “A” SILVER Business Center amplasata intr-o zona considerata pe buna dreptate “polul spatiilor de birouri si afaceri” din municipiul Cluj-Napoca, datorita celorlalte cladiri de birouri aflate in apropiere – este o cladire moderna, dezvoltata in conformitate cu cele mai inalte standarde pentru cladiri de birouri (BOMA – Building Ownwer and Managers Association) si special construita sa ofere chiriasilor sai servicii de calitate complete.