adress
Select Language
#
Locatie

SILVER Business Center este amplasat in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, pe Calea Dorobantilor nr. 48.

Vecinatatile
Nord-Vest (front cu deschiderea de 12.13m) vecinatate cu drum public, Calea Dorobantilor;

Nord-Est (latura de 114.81m) vecinatate cu proprietate privata, locuinte cu regim de inaltime P;

Sud-Est (latura de 11.89m) vecinatate cu proprietate privata;

Sud-Vest (latura de 115.81m) vecinatate cu proprietate de stat, gradinita, cu regim de inaltime D+P+1.

Fiind o zona aflata in centrul municipiului, in apropiere se gasesc:

Judecatoria, Tribunalul si Curtea de Apel Cluj, Administratia Finantelor Publice Cluj, Serviciul Pasapoarte Cluj, Catedrala Ortodoxa, Teatrul National si Opera de Stat Cluj.
Piata Mihai Viteazul reprezinta centrul comercial al orasului, unde sunt amplasate magazine alimentare si nealimentare, sedii de firme, institutii financiare si banci.

Piata Marasti este una dintre principalele zone comerciale si de afaceri ale municipiului.

Piata Cipariu detine multe spatii comerciale, sedii de firme, banci si alte institutii financiare.

Aceasta zona a municipiului Cluj-Napoca are o tendinta de dezvoltare preponderent comerciala si spatii de birouri. In ultimii ani zona a inregistrat o dezvoltare impresionanta, chiar exploziva de cladiri de birouri clasa “A” – OLIMPIA Business Center, MAESTRO Business Center, POWER Business Center, CLUJ CITY CENTER, IULIUS Business Center – astfel incat aceasta zona este pe buna dreptate considerata “polul spatiilor de birouri si afaceri” din municipiul Cluj-Napoca, zona cautata datorita atractivitatii ridicate pentru o astfel de activitate.
planuri
planuri
planuri
Cladirea de birouri clasa “A” SILVER Business Center amplasata intr-o zona considerata pe buna dreptate “polul spatiilor de birouri si afaceri” din municipiul Cluj-Napoca, datorita celorlalte cladiri de birouri aflate in apropiere – este o cladire moderna, dezvoltata in conformitate cu cele mai inalte standarde pentru cladiri de birouri (BOMA – Building Ownwer and Managers Association) si special construita sa ofere chiriasilor sai servicii de calitate complete.map